web analytics

Werken bij NEO

Wil jij werken bij een dynamisch en innovatief geo-ICT bedrijf? Wij bieden een uitdagende werkomgeving met interessante klanten en projecten!

NEO maakt geo-informatie beter. Door geo-informatie betrouwbaar te maken en actueel te houden helpen we overheden en bedrijven om beter te communiceren over allerlei aspecten van hun leefomgeving. Opnamen uit satellieten en vliegtuigen en andere big data zijn daarbij onze bron.

Kwaliteit
NEO is een dienstverlenend geo-ICT bedrijf met een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie. Wij leveren actuele informatie over grootschalige topografie, percelen en landgebruik, verharding en wegen, bomen, bossen en stedelijk groen, gebouwen, water en bodemvocht, etc. Hiervoor gebruiken we ons SignalEyes werkproces (ISO9001:2015 gecertificeerd).

Nationaal en internationaal
Nederland is onze belangrijkste huidige markt én ons oefenterrein. Aardobservatie is per definitie wereldwijd. Het signaleren van veranderingen in bebouwing doen wij bijvoorbeeld voor Nederlandse gemeenten maar ook voor Rio de Janeiro, New Delhi en Chengdu. In Nederland is NEO ook één van de drie partijen die landelijk de BGT maakt en bijhoudt.

Boeiende werkomgeving
NEO biedt een technisch en commercieel uitdagende werkomgeving met interessante klanten en projecten. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid en samenwerking in uitvoering en ontwikkeling op een informele manier. Het overgrote deel van onze werkzaamheden vindt plaats vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Actuele vacatures:
In de komende maanden ontstaan er vacatures voor geo-specialisten en er is ook een stageplek beschikbaar.
Als je wilt voorsorteren op de vacature of in aanmerking wilt komen voor de stageplek, stuur een open sollicitatie naar info@neo.nl.

Klik hier voor een overzicht van de vacatures

nl_NL
nl_NL