web analytics
Werken bij NEO

Wil jij werken bij een dynamisch en innovatief GEO-ICT bedrijf?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met interessante klanten en projecten.

Openstaande vacatures

Wij zoeken
Wij zoeken mensen die het leuk vinden om (zomer)productiewerk in remote sensing te doen. Je bent student en je wilt iets nieuws beginnen en je wilt werkervaring opdoen. Je bent zelfstandig, samenwerkend en hebt (enige) GIS-kennis. Nederlands schrijven en lezen is vereist.

Het gaat om het signaleren van verschillen. Gewijzigde landbouwpercelen worden gesignaleerd op basis van satelliet- en luchtfoto’s.

Wij bieden
Wij bieden via een oproepcontract werk, waarbij je productiewerk doet in het interpreteren van landbouwpercelen. Je behoort tot een groep van interpreteurs die met de vaste NEO-analisten één team vormen. Op basis van beschikbaarheid zullen we je indelen voor 3-4 dagen per week indien mogelijk.

Werkplek
Aan het begin zul je voornamelijk bij NEO op kantoor werken op loopafstand van het NS-station Amersfoort. Daarna is het eventueel mogelijk de werkzaamheden vanuit huis te verrichten.

Periode
Je werkt voor één project dat begint vanaf half juni, waarvan het grootste deel van het werk zal worden gedaan in de periode half juni 2024 tot eind augustus 2024.

Ons bedrijf
NEO’s motto is “Betere data, betere beslissingen, betere planeet”. We zijn dé leverancier in Nederland van informatie op basis van satellietbeelden en luchtfoto’s. Mutatiesignalering is een belangrijk deel van ons werk. Wij werken voor tal van nationale en internationale klanten. Innovatie zit in ons bloed en onze reputatie is wereldwijd.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd, mail ons je CV en beschikbaarheid. Neem contact op met Marcel Hazekamp of Eva Stierman, telefoon 033-2100700 of e-mail vacature@neo.nl. Reageren kan tot en met zondag 19 mei 2024

Beschrijving vacature

Geo-informatie vormt de basis voor beslissingen in het dagelijks werk van zakelijk professionals en aardobservatiedata gaat een steeds grotere rol spelen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. NEO is meer dan 25 jaar succesvol actief in dit werkveld en voegt met haar datadiensten waarde toe aan onze klanten. Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar versterking van ons team van 40 medewerkers.

Als Junior Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Geo datadiensten. Je gaat onder begeleiding van ervaren collega’s samen met de klant op zoek naar de best passende oplossing. Zo help je niet alleen bij het leveren van de juiste data maar zorg je ook voor een duurzame relatie. Je bent onderdeel van het commerciële team en rapporteert direct aan de Chief Commercial Officer binnen NEO.

Werkzaamheden van de Junior Sales Manager betreffen het opvolgen van leads, het verkopen van datadiensten en een bijdrage leveren aan marktanalyses en marketingcampagnes en het managen van de sales funnel in Hubspot CRM.

Er is veel ruimte om de rol op een ondernemende manier in te vullen. De focus ligt op de verkoop van gestandaardiseerde datadiensten (zoals gebouw-, bomen-, wegen-, zonnepaneeldata) aan zowel commerciële als publieke organisaties. Klanten van NEO zijn onder andere gemeenten, bouwbedrijven, installateurs, ingenieursbureaus en meer.

Vaardigheden en Competenties

 • Je hebt een scherp en commercieel inzicht
 • Je bent niet bang om het initiatief te nemen
 • Je werkt zelfstandig (onder begeleiding)
 • Je bent communicatief sterk
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal én goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent ondernemend en resultaatgericht.
  In het bezit van rijbewijs B.

Niveau en Kennis

Wij zoeken een persoon met:

 • Een hoog denk- en sociaal niveau
 • Affiniteit met data, IT en innovatie
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een sales functie met klantverantwoordelijkheid

Werkzaamheden

 • Acquisitie- en relatiemanagement
 • Het uitbouwen en onderhouden van relaties
 • Vertegenwoordigen van het bedrijf door deelname aan beurzen en congressen
 • Samen met het commerciële team ontwikkelen en valideren van nieuwe product-markt-combinaties
 • Verzorgen van verkoop- en marktanalyses, monitoren van trends en ontwikkelingen en het rapporteren hierover

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend startsalaris tussen € 2.500 en € 3.000 bruto per maand op basis van ervaring en opleiding
 • Uitstekende secundaire voorwaarden
 • Een prettige werkomgeving met een leuk team

NEO offers internship positions for students from higher professional education and universities that are interested in earth observation applications. Students work at our company for periods ranging from 10 weeks to 6 months.

When you come, you work closely together with an experienced project leader or a technical supervisor. The topics are not limited to agricultural monitoring, asset monitoring, forest classification those EO-domain, but also including
database set up, AI algorithm and software development.

NEO is located in a modern office close to the central train station of Amersfoort. With over 158,000 citizens Amersfoort is one of the 15 largest cities of the Netherlands. It is a versatile city with a variety of architecture,  history, art, culture and nature. Amersfoort is the only town in Netherlands with a medieval old city quarter that is largely intact. Amersfoort is right in the centre of the Netherlands and has good connections by car or public transport to Amsterdam, Utrecht, etc.

Most students stay in a furnished room. NEO has good contacts with housing agencies and can help you find a place to stay. NEO offers allowance depending on your education level and refund of daily travel costs.

We are a group of passionate and open-minded young professionals. You will experience to  work in a dynamic and challenge enviroment.

Are you interested? Feel free to contact us!

You can reach NEO Ms. Hilde Jongma through e-mail info@neo.nl or you can reach our specialist Ms. Yi Xiong through e-mail yi.xiong@neo.nl

Stage en open sollicitaties
In de komende maanden ontstaan er vacatures voor geo-specialisten en er is ook een stageplek beschikbaar. Als je wilt voorsorteren op de vacature of in aanmerking wilt komen voor de stageplek, stuur een open sollicitatie naar info@neo.nl.

Projecten

Dit is een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd.

Contact

Bezoekadres

Stadsring 65 D, 3811 HN Amersfoort

Telefoonnummer

+31 (0)33 - 210 0 700

E-mail

info@neo.nl

Hilde Jongma
Office manager
Hulp nodig?
Heeft u vragen over een vacature? Hilde helpt u graag.
nl_NL
nl_NL