web analytics

Reserveer een demoHoe vind je ons? | Tel: 033 2100 700

Reserveer een demoHoe vind je ons? | Tel: 033 2100 700

SignalEyes leidt tot Actie

Helder zicht op verandering

SignalEyes is NEO’s systeem om veranderingen te signaleren en afnemers informatie te verschaffen waarmee ze direct aan de slag kunnen. In 2020 beginnen we met de monitoring van veranderingen van alle gebouwen, wegen, watervlakken, percelen, erven, bomen, zonnepanelen, enz. in Nederland.

SignalEyes is de basis voor de meeste diensten die NEO verleent. Het is een uniek systeem waarin aardobservatie, publieksmeldingen en Open Data worden gebruikt. Met de gepatenteerde infrastructuur, die op kunstmatige intelligentie is gebaseerd, volgen we objecten met ongeëvenaarde volledigheid en juistheid. We doen dit met een interval van enkele maanden en leveren binnen een paar dagen na de inwinning van data.

We genereren nu nog veel meer mutatiesignalen dan we in diensten omzetten. Het aantal typen specifieke instructies of Calls-to-Action die nog ontwikkeld kunnen worden is eindeloos. Op deze site ziet u de voorbeelden, maar ook dat het aantal diensten nog beperkt is.

Ons aanbod is om met u aan het werk te gaan om met SignalEyes diensten te ontwikkelen voor u of uw afnemers. Dus, neem contact op met Steven Braakman voor meer info of gebruik het contactformulier.

Afbeelding SignalEyes leidt tot Actie​