web analytics

SignalEyes leidt tot Actie

Helder zicht op verandering. 

SignalEyes is NEO’s systeem om veranderingen te signaleren en afnemers informatie te verschaffen waarmee ze direct aan de slag kunnen. We zijn begonnen met de monitoring van alle bomen in 2015, in 2017 gevolgd door alle zonnepanelen en nu geldt dat ook voor veranderingen in alle gebouwen, wegen, watervlakken, percelen, erven, enz. in Nederland.

SignalEyes is de basis voor de meeste diensten die NEO verleent. Het is een uniek systeem waarin aardobservatie, publieksmeldingen en Open Data worden gebruikt. Met de gepatenteerde infrastructuur, die op kunstmatige intelligentie is gebaseerd, volgen we objecten met ongeëvenaarde volledigheid en juistheid. We doen dit meerdere malen per jaar en actualiseren informatie kort na de inwinning van data.

Mutatiesignalering is simpelweg een manier geworden om informatie bij te houden. En de mogelijkheden voor specifieke datadiensten zijn eindeloos. Maar die hebben we nog lang niet allemaal benut. Op deze site ziet u de voorbeelden.

Ons aanbod is om met u aan het werk te gaan om met SignalEyes diensten te ontwikkelen voor u of uw afnemers. Dus, neem contact op met Steven Braakman voor meer info of gebruik het contactformulier.

Afbeelding SignalEyes leidt tot Actie​
nl_NL
nl_NL