web analytics

SignalEyes Infrastructuur

SignalEyes Infrastructuur geeft u zicht op de mutaties die betrekking hebben op de infrastructurele omgeving, zoals wegen, watergangen, bruggen, sluizen, etc.

Veel overheidsinstanties, waaronder Rijkswaterstaat en Waterschappen, maar ook diverse leidingbeheerders, maken gebruik van de dienstverlening van NEO op dit gebied.

BGT3D
Dankzij moderne aardobservatietechnieken en geavanceerde luchtfoto’s en satellietbeelden, kunnen wij uw geo-informatie inclusief de ligging en de geometrie, steeds nauwkeuriger bijhouden. Ook kunnen veranderingen in hoogte gekoppeld worden aan uw beheersobjecten en kunnen wij uw kaarten modelleren naar 3D. Wij maken hiervoor onder andere gebruik van informatie uit de BGT en hanteren hierbij het BGT/IMGEO datamodel.
Wilt u de informatie voor meerdere doeleinden gebruiken of per regio inzichtelijk hebben? Ook dat is mogelijk!

Leidingbeheer
Actuele geo-informatie is van cruciaal belang voor pro-actief leidingbeheer. Met behulp van de nieuwste technologieën op het gebied van geo-ICT en aardobservatie monitort NEO de veranderingen die zich boven en in de omgeving van leidingen afspelen. Hiermee borgen en actualiseren wij de kwaliteit van de informatie waar Netbeheerders zich op baseren in hun besluitvorming voor aanleg, onderhoud en instandhouding van hun netwerken. De voordelen: minder graafschade, hogere externe veiligheid van netwerken, betere registratie van netwerken en efficiënter beheer van het kabel- en leidingen informatie-uitwisselingsysteem (WION).

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Dankzij de geavanceerde technieken die wij gebruiken biedt SignalEyes Infrastructuur legio toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de inspectie van dijken en vaarwegen, het signaleren van mutaties in rijstroken en rotondes, etc. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

nl_NL
nl_NL