web analytics

Overig

Het gebruik van geo-informatie als basis voor de meest uiteenlopende toepassingen neemt in hoog tempo toe. Niet in de laatste plaats doordat steeds meer Open Data beschikbaar komt.

Hierdoor kan informatie uit verschillende bronnen worden gecombineerd, wat tot geheel nieuwe inzichten en innovaties leidt.

Ketenpartner
De dienstverlening van NEO, het borgen en actualiseren van geo-informatie, kan deel uitmaken van een ketenoplossing. NEO werkt dan ook vaak samen met andere organisaties binnen de keten om zo de beste totaaloplossing te kunnen bieden aan bedrijven en overheden. Door onze specialistische kennis van Geo-ICT en Remote Sensing worden wij ook regelmatig gevraagd om advies te geven over de manier waarop luchtfoto’s en satellietbeelden het best kunnen worden toegepast, zowel in commerciële trajecten als in onderzoeksprojecten.

Big Data
Reeds vanaf de oprichting van NEO in 1996, hebben wij substantieel geïnvesteerd in het automatiseren van het proces om luchtfoto’s en satellietbeelden te verwerken. Hierdoor beschikken wij inmiddels over een enorme database van geo-informatie. Heeft u een vraagstelling waarbij u actuele geo-informatie nodig heeft over een specifiek gebied, regionaal of nationaal? Neemt u dan gerust contact met ons op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren.

Internationaal
NEO levert haar dienstverlening niet alleen aan Nederlandse klanten maar ook internationaal. Zo zijn wij onder andere nauw betrokken bij de ontwikkeling van het EU-brede Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Ook zijn wij betrokken bij het in kaart brengen van de veranderingen die zich voltrokken in het rampgebied van de MH17.

RESERVEER JE KAARTEN ONLINE VOOR DE RELATIEDAG!
NEO
21 maart 2024 Vanaf 12.30 uur
21 maart 2024 Vanaf 12.30 uur
Prodentfabriek Amersfoort
RELATIEDAG
nl_NL
nl_NL