web analytics

Leidingbeheerders

Met behulp van de nieuwste technologieën op het gebied van geo-ICT en aardobservatie monitort NEO de veranderingen die zich boven en in de omgeving van leidingen afspelen.

Er komt steeds meer Open Data beschikbaar. Het slim gebruik maken van deze Open Data in combinatie met luchtfoto’s en satellietbeelden, biedt enorm veel nieuwe mogelijkheden om de omgeving van leidingen pro-actief te monitoren. NEO is koploper op dit gebied.

Kostenbesparing door ICT
Het tijdig signaleren van veranderingen in de omgeving van leidingen kan veel onnodige schade aan leidingen voorkomen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van geo-ICT en aardobservatie monitort NEO de veranderingen die zich boven en in de omgeving van leidingen afspelen. Bovendien combineren wij dit met Open Data, zodat informatie beter, sneller en goedkoper te interpreteren is.

Innovatie
Bovengenoemde nieuwe toepassingen leiden tot volledig nieuwe inzichten, die de basis vormen voor verdere doorontwikkeling. In dit kader is NEO, in samenwerking met een aantal toonaangevende NUTS bedrijven, nauw betrokken bij diverse onderzoeksprojecten.

{loadposition leiding}

nl_NL
nl_NL