web analytics

Gemeenten

NEO ondersteunt gemeenten bij het bijhouden van basisregistraties zoals de BAG, de WOZ en de BGT.

Ook bij andere innovatieve geo-informatie toepassingen, die van belang zijn in het beheer van de Openbare Ruimte, kunnen wij u helpen. Denk hierbij aan de mutatiesignalering van speeltoestellen, vaartuigen en ligplaatsen, verlichting, bomen, groen, enz. SignalEyes, ons ISO gecertificeerde werkproces voor het borgen en actualiseren van geo-informatie, zorgt er daarbij voor dat onze dataleveringen gegarandeerd voldoen aan de kwaliteitseisen die u stelt, zoals volledigheid, juistheid en nauwkeurigheid.

Kosteneffectief
Als gevolg van het Rijksbeleid moeten gemeenten fors bezuinigen terwijl ze tegelijkertijd meer taken toebedeeld krijgen. Ons gebruik van innovatieve technologieën is erop gericht om werkzaamheden van de gemeente nog efficiënter te maken en onze werkzaamheden tegen zo laag mogelijke kosten uit te voeren. Ook denken wij mee over de manier waarop u eenmalig vastgelegde informatie voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, zodat u ook daarmee extra kosten kunt besparen. Dit alles uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit!

Proces van de klant centraal
Bij de uitvoering van elk project kijken we in gezamenlijk overleg op welke manier wij onze dienstverlening zo goed mogelijk aan kunnen laten sluiten op de processen en applicaties van uw organisatie. Welke informatie heeft u echt nodig? Hoe snel heeft u de dataleveringen nodig? In welk formaat? Wat is de meest efficiënte taakverdeling? Uw interne processen staan hierin centraal.

{loadposition gemeent}

nl_NL
nl_NL