web analytics

Satellietbeeldverwerking voor Wallonië

Op basis van uitgebreide expertise en leidende rol in het GEO-ICT veld, heeft NEO een project gewonnen voor de Service Public de Wallonie, waarin voor de gehele regio van Wallonië hoge resolutie satellietbeelden worden geprocessed. Deze verwerkte beelden worden door de opdrachtgever gebruikt in het Control with Remote Sensing proces waarin de rechtmatigheid van EU-subsidieclaims in het kader van het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB) door agrariërs wordt vastgesteld, en daarnaast voor onderhoud aan het perceelsreferentiesysteem (Land Parcel Identification System).

NEO voert de beeldprocessing uit voor de totale oppervlakte van Wallonië voor Worldview, Geoeye and Pléiades. Geometrische correctie, orthorectificatie en visuele verbetering etc. zijn onderdeel van het proces. Door gebruik te maken van de geavanceerde infrastructuur en de inhouse ontwikkelde geautomatiseerde workflow ontstaat een gestroomlijnd proces waardoor het product op een efficiënte manier wordt opgeleverd.

De uitvoering van het project is in overeenstemming met NEO’s ISO 9001 gecertificeerd SignalEyes werkproces waarmee we aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast behandelt NEO alle informatie volgens de ISO 27001 standaarden.
NEO ziet er naar uit om de expertise en hoge werkstandaard in te zetten en de producten naar tevredenheid van de opdrachtgever te leveren.

nl_NL
nl_NL