web analytics

Onze stagiairs bij NEO: Mina Golnia en Arthur Tichem

Mina Golnia

Mijn naam is Mina Golnia, tweedejaarsstudent aan de masteropleiding Urban Planning Management aan het ITC (Universiteit Twente). Ik begon in 2011 met mijn studie over stedelijke en regionale planning, voor mijn bachelor en mijn eerste master. Tijdens mijn tweede master aan het ITC raakte ik gefascineerd door het veld van aardobservatie en beeldanalyse. Daarom besloot ik om deze velden samen te brengen met mijn eigen specialisatie. Mijn huidige onderzoek focust op het ontwikkelen van een automatisch model voor reconstructie van 3D-gebouwen met behulp van luchtfoto’s en deep learning. Ik heb de kans gekregen om als stagiair met NEO samen te werken voor ongeveer vier maanden. Om mijn professionele vaardigheden te vergroten kan ik tijdens deze stage meedoen aan projecten die in mijn interessegebied liggen, terwijl ik ook mijn eigen onderzoek kan uitvoeren.

Ik ben avontuurlijk en vind het leuk om uit mijn comfortzone te stappen om nieuwe dingen te ervaren. Ik hou van natuur, dieren, muziek, regen en koffie, en samen met anderen kan ik er nóg meer van genieten.

Arthur Tichem

Hallo iedereen! Ik ben Arthur Tichem en ik studeer met veel plezier Applied Geo Information Science (voorheen Geo, Media & Design) aan de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Ik zit nu in mijn 3e jaar van de opleiding. Sinds 16 november ben ik als stagiair begonnen bij NEO. Tijdens deze stageperiode zal ik mijzelf bezighouden met het visualiseren van de Verhardingsmonitor in Mapbox. Omdat ik hiervoor nog nooit met Mapbox heb gewerkt, zal dit voor mij een hele nieuwe ervaring worden. Ik vind het leuk om de dingen die ik op school heb geleerd nu ook in de praktijk toe te passen. Mijn interesses liggen in sport, hardlopen en racefietsen. Ook lees ik zo nu en dan eens een boek en uiteraard in de (fysische) geografie.

nl_NL
nl_NL