web analytics

Nieuwe werknemers

Sigrid Vinter
Ik ben 32 jaar oud en afkomstig uit Roskilde in Denemarken. Ik ben M.sc. geografie en geo-informatica en tijdens mijn studietijd heb ik in Indonesië en Frans Guyana veldwerk gedaan.

Ik heb in Denemarken vooral met stadsverwarming gewerkt. Ik heb nieuwe stadsverwarmingsbuizen met GPS geregistreerd, de data in CAD en GIS bewerkt en uiteindelijk op kaart gezet voor allen om te gebruiken. Later werd ik projectleider-assistente bij dezelfde firma.

Ik ben in de zomer van 2018 naar Nederland gekomen omdat mijn verloofde hier een baan had gekregen en na 5 maanden bij de BGT-afdeling van RVO heb ik de overstap naar NEO gemaakt.

Lotte ten Harmsen van der Beek
Na een waardevolle stageperiode bij NEO ben ik blij dat ik sinds 1 februari kan vertellen, dat ik begonnen ben bij NEO als junior specialist geomatica en aardobservatie.

Ik ben afgelopen november afgestudeerd als MSc GIMA (Geographical Information Management and Applications). In mijn MSc heb ik in mijn thesis onderzoek gedaan naar precisielandbouw voor graslandschappen en als stagiair bij NEO heb ik gekeken naar de bruikbaarheid van radarbeelden voor gewasmonitoring van kleine boeren in Bangladesh en Kenia.

Bij NEO ga ik mij onder andere bezighouden met de mogelijkheden van satellietmonitoring voor waterschappen. Ik heb veel zin om mij verder bij NEO te ontwikkelen en ben benieuwd welke uitdagingen op mijn pad komen!

nl_NL
nl_NL