web analytics

NEO presenteert zich op de wereld van de InfraTech

Tijdens de afgelopen InfraTech maakte NEO deel uit van het GeoBusiness plein. Het thema van de beurs was GEO-Future-Proof. Samen met andere partijen presenteerden wij innovatieve oplossingen voor de toekomst van Geo-informatie en Remote Sensing. Er werd reuring gegeven aan de mooie ontwikkelingen door een bezoek van de heer Ed Nijpels en minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat.

NEO presenteerde de zonnepanelen monitor. Een online viewer waarin alle zonnepanelen van Nederland zijn te vinden. Automatisch gedetecteerd op basis van deep learning, luchtfoto’s en satellietbeelden. Dit valt onder de grote ontwikkeling SignalEyes 2.0 de dienst van NEO waarin alle GEO-objecten van Nederland meerdere keren per jaar gemonitord worden op basis van dezelfde technieken en zichtbaar worden gemaakt door een klantgebonden portaal.

Dankzij veel enthousiamse van bezoekers en de goede organisatie vanuit GeoBusiness Nederland heeft NEO zich vier dagen goed kunnen vermaken en profileren. Wij kijken uit naar de volgende InfraTech.

nl_NL
nl_NL