web analytics

NEO kijkt terug op een geslaagde deelname digitale Infratech 2021

We kijken terug op een geslaagde deelname aan een volledig digitale InfraTech (van 12 tot 15 januari), het grote tweejaarlijkse event voor de hele infrastructuur. Alhoewel we natuurlijk graag onze relaties en nieuwe contacten persoonlijk hadden ontmoet zat dat er dit jaar niet in. Via het digitale alternatief konden we in de 4 dagen als virtuele standhouder desondanks wel bijpraten met klanten en nieuwe contacten opdoen.

Met een tweetal drukbezochte webinars hebben we bijgedragen aan het programma, waarbij we in zijn gegaan op de oplossingen die NEO levert op het gebied van de monitoring van infrastructuur en objecten in heel Nederland.

In het kader van het thema ‘Digitale infrastructuur’ hebben we onze diensten op het gebied van infrastructuur en assets gepresenteerd, zoals het monitoren van zonnepanelen, infrastructuur, bouwactiviteiten en bouwplaatsen.

In het domein ‘Klimaat en verduurzaming’ zijn we dieper ingegaan op diensten die een bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving, zoals de Verhardingsmonitor en de Boombasis dienst van het Boomregister.

De webinars zijn alsnog hier te bekijken: https://youtu.be/MXzKO0UojfA

nl_NL
nl_NL