web analytics

Haal de wereld in huis met muurdecoratie van Earth Art

Met Earth Art is, in samenwerking met NEO, recentelijk een unieke webwinkel geopend. Met de posters van Earth Art haalt u de wereld in huis, van verre woestijnen tot de wijk waarin u woont. Elke afbeelding is een ware eyecatcher. Dankzij de veelzijdigheid van onze planeet is er altijd wel iets dat in uw interieur past.

Het uitgebreide assortiment bestaat uit kleurrijke en abstracte satellietfoto’s, haarscherpe luchtfoto’s en minimalistische stadskaarten. De luchtfoto’s zijn beschikbaar van alle Nederlandse gemeenten, steden en veel dorpen. Ook de stadskaarten zijn beschikbaar voor alle Nederlandse steden en een groot aantal dorpen. Mist u uw favoriete plaats? Neem dan contact op via info@earthart.nl zodat er geheel vrijblijvend voor u een poster ontworpen kan worden. Kijk voor de volledige collectie op www.earthart.nl.

Naast producten voor thuis aan de wand zijn er ook tal van zakelijke opties. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op https://earthart.nl/pages/zakelijk.

Om de opening van Earth Art met de relaties van NEO te vieren kunt u tot en met 31 december 2020 met 20% korting een bestelling plaatsen op www.earthart.nl. Met de feestdagen in aantocht haalt u daarmee een uniek cadeau voor uzelf of voor uw naasten in huis. Om van de kortingscode gebruik te maken dient u tijdens de bestelling de code NEO20%OFF in te voeren.

nl_NL
nl_NL