web analytics

Even voorstellen: onze nieuwe collega Maryam Ataei

Nadat ik afstudeerde van de faculteit ITC (Universiteit Twente) in Geoinformation Science and Earth observation met als specialisatie Urban planning and management, begon ik in 2020 met werken in een geo-ict consultancybedrijf in Nederland. Daar leerde ik over BAG, BGT en stereo-kartering. Om mezelf nog meer te kunnen uitdagen keek ik of ik nieuwe mogelijkheden kon vinden in de geo-informatiewereld in Nederland, en in de herfst van 2020 stuitte ik op NEO. Ik zocht contact en na interessante kennismakingsgesprekken leek het me erg leuk om te gaan werken voor NEO.

Nu is het 2021 en ben ik op 1 februari gestart in de functie van junior Geo-informatie en aardobservatiespecialist. Ik ben erg enthousiast door alle positieve indrukken, de werkomgeving, mijn collega’s en de flexibiliteit die NEO biedt in the positie van junior Geo-informatie en aardobservatie-specialist binnen de BAG- en BGT-groep.

In mijn vrije tijd lees ik veel boeken over onderwerpen waar ik in geïnteresseerd ben, zoals spiritualiteit en het universum. Daarnaast vind ik het leuk om fysiek bezig te zijn, bijvoorbeeld door te dansen en yoga te doen. Ook vind ik koken en het uitproberen van nieuwe recepten erg leuk en ben ik sinds kort bezig met schrijven.

nl_NL
nl_NL