web analytics

Even voorstellen

Sinds begin februari zijn er bij NEO twee nieuwe medewerkers in dienst getreden. We stellen ze graag aan u voor.

Jan Erik Wien Foto Jan Erik Wien

Met ingang van 1 februari 2018 ben ik in dienst van NEO. Hiervoor heb ik diverse managementfuncties binnen Wageningen Universiteit en Research bekleed. Als COO zal ik leiding geven aan de operaties van NEO en het proces van continue verbetering hiervan, om onze dienstverlening optimaal in te richten en van waarde voor onze klanten te zijn. Daarnaast zal ik met mijn kennis, ervaring en netwerk ondersteuning bieden bij nieuwe ontwikkelingen van NEO. NEO bevindt zich in een werkveld dat snel een steeds grotere rol speelt bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit biedt veel kansen om nieuwe diensten te realiseren. Het is een fantastische uitdaging om hieraan te mogen mee bouwen.

Geert KosterGeert foto

Op 12 februari ben ik begonnen als junior specialist geomatica en aardobservatie bij NEO. Ik ga me hier voornamelijk richten op het ontwikkelen van programmatuur om het verwerken van satellietbeelden nog verder te automatiseren.

Ik ben oorspronkelijk afgestudeerd in land- en waterbeheer aan de Universiteit Wageningen maar heb me (na een kleine omzwerving) verder gespecialiseerd in Geo-informatica aan de Universiteit Twente. Nadat ik de afgelopen anderhalf jaar vergelijkbare werkzaamheden heb verricht bij een klein aardobservatiebedrijf in Delft, ben ik nu overgestapt naar NEO om mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik heb er zin in en ben benieuwd wat de komende tijd mij hier gaat brengen!

nl_NL
nl_NL