web analytics

Borging en actualisering van BAG en BGT voor de gemeente Waddinxveen

We hebben de afgelopen maanden voor de gemeente Waddinxveen een hele gevarieerde opdracht mogen uitvoeren. Eerst zijn met de luchtfoto’s mutaties gesignaleerd in BAG en BGT. Vervolgens mocht NEO de BGT-mutaties in de BRAVO-omgeving verwerken. Bijna 3.000 mutatiesignalen zijn gekarteerd en ruim 1.000 ongeclassificeerde objecten aangepast. 

Daarna is de koppeling gelegd van de BAG met de BGT en zijn volautomatisch ondermeer alle BAG ID’s bijgewerkt in de gebouw-objecten van de BGT. In enkele uren zijn duizenden mutaties verwerkt en aan BRAVO toegeleverd met een totaal was-wordt bestand van 49mb (50mb is het maximum voor een BRAVO-levering).

In een volgende stap zijn ruim 4.000 ongeclassificeerde-vlakken-in-transitie als object geclassificeerd. Bovendien zijn een zevental karteergebieden meegenomen en zijn de nieuwe mutaties wederom verwerkt in de BRAVO-omgeving.
NEO kon zijn expertise in de breedte in BGT-bijhouding goed laten zien in deze opdracht. En duidelijk laten zien dat wij ook op dit gebied kwalitatief en technologisch zeer hoogwaardige en concurrerende diensten kunnen verlenen.

BGT Waddinxveen

LV BGT Samenwerking met Gemeente Waddinxveen

nl_NL
nl_NL