web analytics

2020: Tot uw dienst

De nieuwe diensten van NEO borduren voort op de basis die we in de voorgaande periode hebben gerealiseerd. Toepassingen die we in 2019 ontwikkeld hebben zijn bijvoorbeeld de zonnepaneelmonitor (https://zonnepanelen.neo.nl/dashboard) en een dienst waarmee landbouwpercelen in Nederland geautomatiseerd gemonitord worden. Dit laatste is een wereldprimeur, iets waar we dan ook trots op zijn. De veranderingen in grenzen en -indeling van een akker of een weiland zijn belangrijk voor de landbouwsubsidieaanvragen en de BGT-bijhouding, maar ook de basis voor precisie-landbouw.

Door de ontwikkelingen in het vakgebied, zoals toegenomen beschikbaarheid van o.a. satellietdata en de toepassing van kunstmatige intelligentie, zijn we meer en meer in staat om continue te monitoren. Onder de motorkap hebben we veel werk verzet, zodat ons SignalEyes 2.0 werkproces hierop is ingericht.

In 2020 gaan we dan ook verder op deze ingeslagen weg en starten we nieuwe diensten voor het geautomatiseerd monitoren van alle bomen, watergangen, wegen en spoorwegen in Nederland. Graag willen we met u de werkprocessen ter hand nemen om de nieuwe actuele en frequente mutatiesignalen daarin optimaal te integreren.

nl_NL
nl_NL