web analytics

NEO en SPOTinfo gaan strategische samenwerking aan

Twee partijen met passie voor het bieden van beter ruimtelijk inzicht met hoogwaardige geodata hebben besloten tot een hechtere samenwerking. NEO is dé naam op het gebied van mutatiesignalering en productie van landsdekkende datasets voor alles wat vanuit de ruimte gedetecteerd kan worden.

SPOTinfo combineert en verrijkt de overheidsregistraties ten behoeve van actuele maatschappelijke vraagstukken. “Onze ondernemingen blijken verrassend complementair te zijn; in de eerste plaats qua klantvelden, maar ook qua propositie,” aldus NEO directeur Rob Beck. “Het data-aanbod blijkt heel goed op elkaar aan te sluiten,” beaamt Matty Lakerveld, mede-oprichter van SPOTinfo. “Bijvoorbeeld: NEO biedt alle zonnepanelen; SPOTinfo biedt het gehele elektriciteitsnet. Die combinatie kan erg waardevol zijn voor de energietransitie. Wij hopen en verwachten met deze samenwerking nog beter te kunnen bijdragen aan de ruimtelijke informatiepositie van al onze klanten.”

Op de foto, met de klok mee: Jan Erik Wien (NEO), Jan-Willem van Aalst (SPOTinfo), Rob Beck (NEO), Matty Lakerveld (SPOTinfo).

Meer weten?

NEO: info@neo.nl
SPOTinfo: info@spotinfo.nl

nl_NL
nl_NL