web analytics

NEO relatiedag – Continuous Change


Op donderdag 21 maart 2024 vanaf 12.30 uur organiseert NEO een relatiedag in de Prodentfabriek te Amersfoort. Tijdens deze middag zullen interessante sprekers u meenemen in de wereld van geo-data en u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Deelname aan de relatiedag is gratis.

Keynote - prof. dr. Kirsten de Beurs

Laat u inspireren door de keynote-sessie van prof. dr. Kirsten de Beurs, hoogleraar Geo-information Science and Remote Sensing aan de Universiteit Wageningen over het onderwerp 'Continuous Change'.

Rob Beck - 28 jaar NEO

De middag is bijzonder omdat Rob Beck, oprichter van NEO, na 28 jaar afscheid neemt als directeur. Rob zal met u terugkijken op de ontwikkeling van NEO en de aardobservatiemarkt en de persoonlijke rol die hij daarin heeft vervuld.

 

Breakoutsessies

Tijdens de breakoutsessies wordt u door gastsprekers van onder andere Stedin en RVO meegenomen in hoe zij geo-data in hun veranderende organisatie inzetten.

RVO - Marcel Meijer

Marcel Meijer presenteert de historische ontwikkeling in monitoring en controle op basis van satellietdata, en schetst een toekomstperspectief waarin innovatieve methodes in agrarische monitoring hun toepassing zullen vinden.

Stedin - Ivo Visser

Ivo Visser presenteert over het Risicomodel Gas. Om storingen en uitval te voorkomen vinden gerichte inspecties plaats en wordt onderhoud gepland. Er wordt gebruikt gemaakt van geo-data, koppelingen aan eigen registratie, satelliet metingen en andere geregistreerde bronnen.

Afsluiting & Borrel

De relatiedag wordt rond 16:45 uur afgesloten met een borrel, hierbij is de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Rob Beck. 

Het programma ziet er als volgt uit:

INLOOP & ONTVANGST
12:30 uur
WELKOM
13:00 UUR
KEYNOTE SPREKER - KIRSTEN DE BEURS
13:15 UUR
ROB BECK - 28 JAAR NEO
14:00 UUR
BREAKOUT SESSIES - STEDIN & RVO
15:00 UUR
TOEKOMST NEO
15:45 UUR
BORREL
(GELEGENHEID OM PERSOONLIJK AFSCHEID TE NEMEN VAN ROB BECK)
16:45 UUR
Einde
18:15 UUR
nl_NL
nl_NL