web analytics

NEO zoekt tijdens de zomervakantie medewerk(st)ers voor speurwerk in satelliet- en luchtfoto’s

Wij zoeken
Wij zoeken mensen die het leuk vinden om (zomer)productiewerk in remote sensing te doen. Je bent student en je wilt iets nieuws beginnen en je wilt werkervaring opdoen. Je bent zelfstandig, samenwerkend en hebt (enige) GIS-kennis. Nederlands schrijven en lezen is vereist.

Het gaat om het signaleren van verschillen. Gewijzigde landbouwpercelen worden gesignaleerd op basis van satelliet- en luchtfoto’s.

Wij bieden
Wij bieden via een oproepcontract werk, waarbij je productiewerk doet in het interpreteren van landbouwpercelen. Je behoort tot een groep van interpreteurs die met de vaste NEO-analisten één team vormen. Op basis van beschikbaarheid zullen we je indelen voor 3-4 dagen per week indien mogelijk.

Werkplek
Aan het begin zul je voornamelijk bij NEO op kantoor werken op loopafstand van het NS-station Amersfoort. Daarna is het eventueel mogelijk de werkzaamheden vanuit huis te verrichten.

Periode
Je werkt voor één project dat begint vanaf half juni, waarvan het grootste deel van het werk zal worden gedaan in de periode half juni 2024 tot eind augustus 2024.

Ons bedrijf
NEO’s motto is “Betere data, betere beslissingen, betere planeet”. We zijn dé leverancier in Nederland van informatie op basis van satellietbeelden en luchtfoto’s. Mutatiesignalering is een belangrijk deel van ons werk. Wij werken voor tal van nationale en internationale klanten. Innovatie zit in ons bloed en onze reputatie is wereldwijd.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd, mail ons je CV en beschikbaarheid. Neem contact op met Marcel Hazekamp of Eva Stierman, telefoon 033-2100700 of e-mail vacature@neo.nl. Reageren kan tot en met zondag 26 mei 2024

nl_NL
nl_NL